Logo vierklank.nl
 Computerhulp Midden Nederland levert hulp aan huis.
Computerhulp Midden Nederland levert hulp aan huis.
Algemeen

Voorjaarsschoonmaak bij computer

Homayun Sharifi van Computerhulp Midden Nederland (CMN) is met zijn blauwe auto in deze regio een bekende verschijning. Hij biedt 24/7 computerhulp en ondersteuning aan huis en op kantoor.

Hoewel de traditionele voorjaarschoonmaak niet meer echt van deze tijd is, nodigt de lente daartoe wel uit. Ook uw computer kan zo'n jaarlijkse schoonmaakbeurt goed gebruiken. CMN is gespecialiseerd in hulp aan huis. Het grote voordeel daarvan is dat alle data gewoon op de computer kan blijven staan en de apparatuur geen zwervend bestaan in een grote organisatie krijgt. Bij een onderhoudsbeurt wordt de harde schijf opgeschoond, updates verricht en bestanden die het functioneren vertragen worden verwijderd. Afsluitend vindt over het algemeen een beveiliging plaats waardoor het risico op virussen en andere ongewenste zaken geminimaliseerd wordt.

Homayun benadrukt dat het anno 2017 belangrijk is om goed beveiligd de digitale snelweg op te gaan, zeker gezien de hoeveelheid vertrouwelijke informatie die over het net vliegt (denk aan internetbankieren). CMN verwijdert ook de infecties die om de normale beveiligingssoftware heen gaan.

Speciaal voor lezers van De Vierklank wordt deze computer APK voor een speciaal tarief van € 67,00 bij u thuis uitgevoerd. De aanbieding is geldig tot eind april.

Computerhulp Midden Nederland staat 7 dagen per week 24 uur per dag klaar bij computercalamiteiten. 'Als het echt moet, ben ik er', stelt Homayun. Kijk voor meer informatie op www.computerhulpmiddennederland.nl, bel 0346-795104, 06-24807945 of kijk in de bedrijvengids van De Vierklank.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>