Logo vierklank.nl
Algemeen

Andere kijk op medicijngebruik

 Met de gratis Service Apotheek app beheert u uw persoonlijke medicatiedossier en vraagt u eenvoudig uw herhaalmedicatie aan.
Met de gratis Service Apotheek app beheert u uw persoonlijke medicatiedossier en vraagt u eenvoudig uw herhaalmedicatie aan.

Apotheek Maertensplein is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Met de kortingsbon kunt u het gehele jaar profiteren van 20% korting op een Vichy product naar keuze.

Naast deze interessante korting wil de apotheek ook graag een steentje bijdragen aan verantwoord medicijngebruik. Zeker als er meerdere geneesmiddelen naast elkaar worden gebruikt kan een medicatiebeoordeling nuttig zijn. Samen wordt er gekeken naar de diversiteit aan medicatie en de juiste dosering. Bovendien worden uw wensen en ervaringen in kaart gebracht waarmee medicijngebruik wellicht makkelijker gemaakt wordt en problemen voorkomen kunnen worden. Over het algemeen zijn er geen kosten verbonden aan een medicatiebeoordeling.

Kijk op www.apotheekmaertensplein.nl voor meer informatie of bel voor een afspraak 0346-210605. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank.

Volledig overzicht van de afhaaladressen:

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>