Logo vierklank.nl
 Werken aan spierbalans met Pilates bij Atlas in Maartensdijk.
Werken aan spierbalans met Pilates bij Atlas in Maartensdijk.
Activiteiten

Gratis les bij Atlas

Atlas Sports aan de Tolakkerweg in Maartensdijk is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Met de kortingsbon kunt u gratis deelnemen aan een les pilates, stretch & relax, boks-fit, cross-fit of Cesar-fit.

Atlas Sports is een verlengstuk van de fysiotherapiepraktijk. In de trainingsruimte zijn dan ook regelmatig fysiotherapeuten te vinden die voor de begeleiding zorgen. Naast de lessen zijn er ruime mogelijkheden om vrij te trainen aan de hand van een trainingsschema. Samen met de begeleiders wordt dat schema regelmatig bijgesteld om het lichaam van nieuwe prikkels te voorzien. Het eerste kwartaal van dit jaar worden er tegen inlevering van de bon geen inschrijfkosten in rekening gebracht bij een fitness abonnement.

Lessen
Naast de vrije trainingsmogelijkheden zijn er in de oefenzaal dagelijks uitdagende groepslessen. Alle trainingen zijn erop gericht op belastbaarheid en conditie te verbeteren en variëren in tijdsduur van 45 tot 75 minuten. Naast de lessen waarbij de aandacht met name op de ontwikkeling van spiergroepen ligt zijn er ook uitdagende conditielessen zoals boks-fit en cross-fit.

Kijk op www.atlas-fysiotherapie-maartensdijk.nl voor meer informatie of bel voor een afspraak 0346-210592. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank. Hierbij een volledig overzicht van de afhaaladressen: 

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a

Meer berichten