Logo vierklank.nl
 Ike Bekking bedankt schrijver/dichter Tjardus van Citters voor zijn boekpresentatie, afgelopen zondagmiddag in de Bilthovense Boekhandel.
Ike Bekking bedankt schrijver/dichter Tjardus van Citters voor zijn boekpresentatie, afgelopen zondagmiddag in de Bilthovense Boekhandel.
Algemeen

Tafel van Ike met Zicht op Zee

'De eenzaamheid brengt de poëzie tot ontwikkeling die in ieder mens aanwezig is', zei de grote Franse schrijver en dichter Victor Hugo (1802-1885), en de debuterende Bilthovense schrijver/dichter Tjardus van Citters put uit diezelfde bron: 'Een man die de eenzaamheid gebruikt om te schrijven'.

Een aantrekkelijke en toegankelijke bundel met niet alleen korte gedichten en verhalen, oneliners en beroemde citaten, maar ook zijn onbekende aforismen die hij voor premier Rutte schreef zijn erin opgenomen. Soms een flauwe, politiek-correcte maar kundig geformuleerde open deur ('U verkoopt politieke woekerpolissen'), soms verrassende spitsvondigheden ('Zingeving: het negeren van de onzin') en soms een origineel nieuw inzicht: 'Hij is dominant / Hij is irritant / Hij overheerst / Hij maakt mensen moe / Maar waar moet hij anders / Met zijn onzekerheid naar toe?'    (Peter Schlamilch)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>