Logo vierklank.nl
Politiek

Ontvang een lokale politicus bij jou aan tafel

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Heb je als inwoner van De Bilt altijd al eens met een plaatselijke politicus van gedachten willen wisselen, dan is dit je kans. Van vrijdag 16 tot en met vrijdag 23 februari organiseert Stichting Eet Mee! 'Eet mee! met een politicus aan tafel' en kun je een kandidaat-raadslid als gast ontvangen.

De volgende partijen in De Bilt toonden belangstelling: Beter De Bilt, CDA, ChristenUnie, Forza De Bilt!, GroenLinks, PvdA en SGP. Meld je aan als eetadres via www.eetmee.nl en Eet Mee! zorgt voor een verrassende match!

Over Eet Mee!
Stichting Eet Mee! brengt al sinds 2009 mensen van jong tot oud en vanuit allerlei culturen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. Hiermee dragen ze bij aan meer sociale cohesie. Dit doen zij door eetadressen en gasten op een betrouwbare en professionele manier met elkaar te matchen voor een plezierig etentje in een informele omgeving, eenmalig of met regelmaat.  (Annelies Kastein)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>