Bij aanvang van de wedstrijd begroeten de ploegen elkaar.
Bij aanvang van de wedstrijd begroeten de ploegen elkaar. Foto: Nanne de Vries

SVM hervat de competitie met nederlaag

Tegen het onderaan staande FC Driebergen gunde een pover SVM de volle winst aan de gastheren. SVM kwam al na een kleine 10 minuten spelen op een 1-0 achterstand door het onsamenhangende spel van de Maartensdijks trots. Na een kwartier gaf Mike de Kok het juiste voorbeeld, door fraai de gelijkmaker binnen te schieten.

Dezelfde Mike de Kok was een plaag voor de FC Driebergen-verdediging en had de pech dat zijn schoten op paal en lat belandden. SVM ging wat beter spelen, maar gaf bij een vrije trap FC Driebergen te veel ruimte weg in de verdediging en stond met de rust met 2-1 achter.

Slap
Met 2 wissels in de ploeg begon SVM te slap na de hervatting en stond al snel op een 3-1 achterstand. Mike de Kok kreeg de kans op de aansluitingstreffer, maar wist de doelman van FC Driebergen niet te passeren. Met nog een kleine 20 minuten te spelen tikte Jelle v.d. Tol de 3-2 binnen. FC Driebergen loerde op de counter en zette de geel-blauwen op een 4-2 achterstand. Dat weer Mike de Kok de stand nog terugbracht op 4-3 mocht niet meer baten.

A.s. zaterdag dient SVM er thuis voor te zorgen dat tegen het bezoekende FC Everstein alle drie de punten in Maartensdijk blijven.