Willem Landwaart (Klantenbeleving) en de patissiers van Landwaart Culinair Henrik Wullems en Tineke van Ettekoven mogen de geschenken in handen geven van de dienstdoende marechaussees bij de hekken van Kasteel Drakensteyn.
Willem Landwaart (Klantenbeleving) en de patissiers van Landwaart Culinair Henrik Wullems en Tineke van Ettekoven mogen de geschenken in handen geven van de dienstdoende marechaussees bij de hekken van Kasteel Drakensteyn. Foto: Henk van de Bunt

Verjaardagstaart voor Beatrix

Algemeen Algemeen

De patissiers van Landwaart Culinair in Maartensdijk hebben woensdag  31 januari een speciale verjaardagstaart voor prinses Beatrix gemaakt. De taart werd die dag in een doorzichtige cadeauverpakking bezorgd op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche waar Beatrix haar tachtigste verjaardag viert.

De taart is een mix van fruit en chocola. Bovenop de taart staat een fotolijstje met daarin een eetbare afbeelding van de prinses zelf. Naast de taart kreeg de prinses een pakket vol fruit en groente.

Vanuit de winkel wordt het bak-proces met grote belangstelling gevolgd.
Patissier Henrik Wullems brengt een (chocolade) roos op de taart aan.
Onder toeziend ook van Willem Landwaart (Klantenbeleving) en patissier Tineke van Ettekoven wordt het eindproduct door mediamedewerkers van het ANP vastgelegd.
In de winkel staat ook al een tweede cadeau gereed: een prachtige fruit- en groenteschaal.
Met speciale fotografische aandacht van een ANP-fotograaf wordt (het portret van) prinses Beatrix ‘ingelijst’.