Logo vierklank.nl
Algemeen

BotaBoots steunt ParaPaard

 Jeannette, Marielle en Louise samen met mascotte Karel.
Jeannette, Marielle en Louise samen met mascotte Karel.

Op de laatste dag van Jumping Amsterdam kon BotaBoots een mooie cheque overhandigen aan Marielle Wiegmans, voorzitter Sportfonds Parapaard.

Waar Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, zet ParaPaard zich specifiek in voor de aangepaste paardensport. ParaPaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Met de verkoop van de mascotte Karel leveren veel bedrijven financiële steun aan ParaPaard.

Karel
Op Jumping Amsterdam wist Louise Vermeer van BotaBoots ook buurman NathaCasual te enthousiasmeren voor de verkoop van Karel. Samen genereerden ze in 4 dagen tijd een bijdrage van maar liefst € 440,00. Marielle Wiegmans kwam aan het eind van het evenement naar de stand van BotaBoots om de cheque in ontvangst te nemen. Daarna was het voor de dames een kwestie van inpakken… en wegwezen. Op naar het volgende evenement in Den Bosch. Tot 3 februari zijn ze in de Brabanthallen te vinden waar 4 dagen bomvol paardenfokkerij, -sport en -show wacht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>