Dat wil ik 'effe' kwijt…

Algemeen Dat wil ik effe kwijt.....

Aan de inwoners van Groenekan

Ik woon inmiddels 30 jaar in dit dorp. Er hebben zich in deze periode geen spectaculaire of spontane wijzigingen voorgedaan. Met pijn en moeite kan er geparkeerd worden bij ons enige eethuis 'Naast de Buren'. Altijd geklaag over auto overlast van de hockeyvelden, terwijl wij op de eerst plaats (heren) in Nederland staan.

Geen golfbaan aan het Prinsenlaantje, maar wie weet komen daar nog eens woningen, niet uitgesloten! Landgoed achter de Nieuwe Wetering, de bewoners staan op hun kop!

Nu een anti-actie plan voor poloterrein. Kan er niet eens positief gedacht worden over de actie, die een van onze bewoners wil organiseren. Het is bijna buitengebied van Groenekan, er komen parkeerplaatsen -fantastisch voor Naast de Buren -, een stukje lopen voor en na de maaltijd alleen maar gezond.

Wat leuk om extra activiteiten in ons dorp te hebben. Misschien mogelijkheid voor een cosy ruimte, om te bridgen, te biljarten of iets dergelijks of elkaar gewoon te ontmoeten met een drankje (soort sociëteit)? Waarom zijn Groenekanners altijd tegen? Probeer er iets positiefs van te maken, breng ideeën aan, waar alle inwoners van Groenekan plezier aan kunnen beleven en niet alleen bijeenkomsten in het kille en saaie dorpshuis. Misschien een plaats voor Theater in t' Groen!

Laten wij met elkaar er iets fantastisch van maken, positieve inspraak!!

Op deze plek geen historische panden, kijk eens naar het afschuwelijke kantoorgebouw aan de Groenekanseweg. Laten wij als Groenekanners gebruik maken van de initiatieven van een dorpsgenoot.

Jeltje van Dijk, Groenekan