Logo vierklank.nl
 Dichteres en trompettist.
Dichteres en trompettist.
Kunst & Cultuur

Poëzieperformance bij Bouwman Boeken

Afgelopen zaterdag presenteerde dichteres Vian Moo haar optimistische, lichte en luchtige gedichtenbundel Meer dan dit, waarbij ze niet alleen enkele gedichten voorlas, maar ze ook zong, op bestaande melodieën. Daarnaast illustreerde ze haar poëzie ook op de bugel, waarbij ze, naar eigen zeggen, al 'blij was dat ze niet van zenuwen door de grond zonk'.

Vian Moo schrijft over heel alledaagse, herkenbare dingen, in soms ultrakorte gedichten als: 'Tea for one / Een zakje per kop / lijkt me sterk' en 'Emotionele achtbaan / Oeps, nog meer loops'. In haar jeugd schreef ze voor de schoolkrant, publiceerde in 1985 haar debuutbundel 'Van de drup in de regenboog' in 2014 vond de themabundel 'Doggy talk' zijn weg naar de boekenplank van de hondenliefhebber. Haar doel van de poëziemiddag was om 'tenminste één persoon te raken: dan ben ik gelukkig!'     (Peter Schlamilch)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>