Logo vierklank.nl
 Samen voor De Bilt viert het 10-jarig jubileum met de veel partners.
Samen voor De Bilt viert het 10-jarig jubileum met de veel partners.
Algemeen

Geslaagd tienjarig jubileum Samen voor De Bilt

door Walter Eijndhoven

Donderdag 25 januari vierde Samen voor De Bilt haar tienjarig jubileum in een zaal in Huize Het Oosten, aan de Rubenslaan in Bilthoven. Samen met haar (ex)partners- ondernemers en maatschappelijke organisaties binnen gemeente De Bilt werd teruggekeken op tien jaar van betrokken ondernemen en werd getoast op een mooie, gezamenlijke toekomst.

Het bestuur keek terug op een droom om twee werelden, de commerciële en de maatschappelijke, met elkaar te verbinden. En dat is gelukt. Partners van Samen voor De Bilt weten elkaar goed te vinden en zo ontstaan mooie dingen tussen maatschappelijke organisaties, commerciële bedrijven en inwoners binnen gemeente De Bilt.

Alle partijen
'Samen voor De Bilt zou Samen voor De Bilt niet zijn als zij bij de organisatie niet allerlei partijen betrokken had', vertelt voorzitter Joanne Penning. 'Zo hadden de cliënten van Reinaerde de heerlijke appeltaarten gebakken en verzorgden zij de catering. En zij deden dat met verve. BiltsHeerlijk verzorgde de lekkere hapjes tijdens de borrel, terwijl Siavash Tafreshi de toetsen van de piano beroerde. Medewerkers van RIVM maakten een inspiratiefilmpje over het werk van Samen voor De Bilt. Mede door hun aller inzet werd het een mooie bijeenkomst'.

Samen voor De Bilt heeft de afgelopen tien jaar al veel bereikt op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Penning: 'Ook voor de toekomst zien wij nog genoeg kansen en die wlllen wij graag samen aangaan'.

Wie meer wil weten over Samen voor De Bilt, kan contact opnemen met Joanne Penning via joanne@samenvoordebilt.nl of bel 06-460 640 10.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>