Offday voor FC De Bilt

Na een winterstop met het van de mat vegen van zondag-tweedeklasser Kampong en twee wedstrijden tegen eersteklassers, die gelijk opgingen, trok FC De Bilt op zaterdag 27 januari vol vertrouwen naar Baarn om daar tegen TOV aan te treden. TOV had ook een goed oefenprogramma achter de rug en hoopte op een goed resultaat om hun middenmootpositie te verstevigen.

Na enkele minuten kreeg de spits van FC De Bilt een goede kans om de score te openen, maar dat wist de lange keeper van TOV dit te verhinderen. Hij leverde vervolgens in deze wedstrijd veel goed werk voor de Baarnse ploeg. In de eerste helft bleek TOV de gelukkigste door twee toegekende strafschoppen te verzilveren, zodat er bij rust 2-0 op het scorebord stond.

Na rust een opportunistisch FC De Bilt en het leek erop dat de aansluitingstreffer in de lucht hing, maar die viel niet. Sterker nog de tegenstander scoorde nogmaals. Dat het tot slot ook nog 4-0 werd was meer voor de statistieken.

Noem het maar gewoon een offday. Volgende week tegen CDW is de gelegenheid om weer wat recht te zetten. Die wedstrijd begint thuis om 14.00 uur.