Warm Onthaal voor mantelzorgers

Algemeen Algemeen

Het nieuwe jaar is nog pril, de dagen van januari donker en koud. Ook in 2018 zijn er mantelzorgers voor iemand in de naaste omgeving. Zorgen voor een ander: Men doet het gewoon. Dat verdient aandacht, erkenning en waardering. Wethouder Anne Brommersma en de gemeente De Bilt nodigen alle mantelzorgers uit voor een hartverwarmende bijeenkomst in de Mathildezaal van het Gemeentehuis.

Samen het nieuwe jaar verwelkomen, elkaar begroeten in een warme winterse sfeer met vuurkorven, glühwein en chocolademelk, hapjes en een borrel. Tijdens de bijeenkomst praat men elkaar bij over alle nieuwe activiteiten en ondersteuning voor mantelzorgers.

Op vrijdag 26 januari om 15.30 uur is er een Informatie & Introductie- bijeenkomst voor alle mantelzorgers die zich in 2017 nieuw hebben aangemeld en vanaf 16.30 uur worden álle Mantelzorgers begroet in de Mathildezaal van het Gemeentehuis te Bilthoven. Alle Mantelzorgers uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek kunnen zich aanmelden hiervoor voor 20 januari via mail: mantelzorg@mensdebilt.nl.