Logo vierklank.nl
De vorige We Match markt in het Lichtruim is goed bezocht.
De vorige We Match markt in het Lichtruim is goed bezocht.
Activiteiten

We Match 2.0

Op maandag 29 januari van 16.00 tot 17.30 uur is iedereen van harte welkom in het Lichtruim bij de interactieve markt van We∞Match.

We∞Match is een participatietraject voor vluchtelingen met een verblijfstatus en -dit jaar voor het eerst- voor mensen uit de bijstand. De afgelopen 3 maanden hebben de deelnemers tijdens verschillende theatertrainingen gewerkt aan het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten op het gebied van (re-)integratie, netwerken en werk. Nu is het tijd voor de volgende stap hun talenten in de praktijk te brengen, de deelnemers zijn erg gemotiveerd en staan open voor verschillende opties.

De orgnisatie van We∞Match is overtuigd van de kwaliteiten van deze deelnemers en bieden hen vol vertrouwen een podium om dit te laten zien. Alle inwoners, bedrijven en organisaties uit De Bilt, Bilthoven en omgeving zijn van harte welkom op deze interactieve markt en zullen worden ontvangen met een zelfgemaakt hapje en drankje in het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven.

We∞Match is ontwikkeld in samenwerking met en mogelijk gemaakt door: Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, MENS De Bilt, gemeente De Bilt, KunstenHuis De Bilt-Zeist, BNDRS en Bibliotheek Idea. Kijk voor meer informatie op www.kunstenhuis.nl/we-match.

Meer berichten