Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Komisch toneel in Wesbroek

Toneelvereniging Westbroek voert dit jaar het komische toneelstuk 'Voorzichtig Breekbaar', geschreven door Hans van Wijngaarden op. Het stuk speelt zich af op Huize Rommelstein. 's Nachts om twaalf uur arriveert het echtpaar De Boer op uitnodiging van Jonkheer Hubert en z'n vrouw Constance. Ze treffen een pikdonkere zitkamer, een brandende kaars, twee vreemde brieven, afgedekte meubelen en twee wassenbeelden aan. Voldoende ingrediënten voor een gezellig avondje lachen.

Hoe dit afloopt is te zien op 11, 17 en 18 februari aanstaande in het Dorphuis van Westbroek, Pr. Christinastraat 2. Aanvang 20.00 uur. Tijdens de pauze is er een verloting met vele leuke prijzen. Een deel van de opbrengst van deze verloting wordt dit jaar besteed aan een extra middagvoorstelling op 18 februari voor 'de Zonnebloem'. Info Lambert van den Hul, tel. 030 2715702 of Jan Hendrik Nap tel. 0346 282477.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>