Logo vierklank.nl
 V.l.n.r.: Cynthia Vrijsen, Gerrit Sodaar en Mirjam Valkenburg organiseren de markt Samen Leuke Dingen Doen in De Vierstee.
V.l.n.r.: Cynthia Vrijsen, Gerrit Sodaar en Mirjam Valkenburg organiseren de markt Samen Leuke Dingen Doen in De Vierstee.
Activiteiten

Samen leuke dingen doen

Vindt u het leuk om samen iets te gaan doen en zoekt u iemand die dezelfde interesses heeft als u? Neem dan eens een kijkje bij de Samen Leuke Dingen Doen Markt. U kunt er vrijblijvend langs komen en ontmoet er mensen die net als u houden van bijvoorbeeld samen wandelen, sporten, een theater bezoeken of spelletjes doen.

In Maartensdijk organiseert Mens De Bilt in samenwerking met De Vierstee een markt waar diverse kraampjes staan met verschillende thema's:

· Samen eten/koffie drinken

· Samen bewegen (wandelen, sporten, fietsen etc.)

· Samen een spel spelen (schaken, biljarten etc)

· Samen naar film, theater of concert

· Een door uzelf gewenste activiteit

Bij het kraampje van uw voorkeur vindt u mensen met dezelfde interesse. U kunt zelf onderling uw afspraken maken, of uw 'oproepje' op het Samen Leuke Dingen Doen bord in de hal van De Vierstee hangen. Er liggen hiervoor per thema bijpassende kaartjes. Medewerkers van Mens DE Bilt lopen rond om uw vragen te kunnen beantwoorden.

De markt is op woensdag 31 januari tussen 14.00 en 16.00 uur in De Vierstee, Nachtegaallaan 30 Maartensdijk. Nadere informatie bij Mens 0346-214161.

Meer berichten