Logo vierklank.nl
Top patissiers winnen prijs op Horecava.
Top patissiers winnen prijs op Horecava.
Jeugd

Top leerling wint dikke prijs

De 20-jarige Ruben van Trigt heeft tijdens de Horecava-beurs samen met zijn leermeester Jeroen Goossens de 'Dobla Pastry Battle' gewonnen.

In de wedstrijdkeukens van De Rai in Amsterdam werd tijdens de Horecava Beurs door 7 koppels in 3 rondes gevochten om de titel, de bijbehorende kampioens-belt en een hoofdprijs van 2500 euro. Onder toeziend oog van het publiek maakten zij een desserttaart, friandises en als laatste een luxe Milkshake.

Ruben volgt een opleiding aan het culinair centrum Beverwijk en werkt sinds 2014 bij Top's Edelgebak in Bilthoven waar hij de fijne kneepjes van het vak leert. Na werktijd is hij nog regelmatig in de bakkerij te vinden en krijgt hij alle ruimte om binnen zijn vakgebied uitgebreid te experimenteren. Top is reuze trots op de prestaties van Ruben en trakteert op een feestelijke champagne/frambozentaart tegen een feestelijke prijs. Overigens kende de Battle nog een prijswinnaar uit De Bilt. Henrik Wullems van Landwaart Culinair uit Maartensdijk sleepte de derde prijs in de wacht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>