Nieuwjaarsreceptie Beter De Bilt

Algemeen Algemeen

Met de Verkiezingen van 2018 voor de deur nodigt Beter De Bilt iedereen voor de Nieuwjaars-avond-bijeenkomst (bij WVT, Talinglaan 10 in Bilthoven) op woensdag 17 januari vanaf 20.00 uur.

De avond wordt gevuld en omgeven met een hapje en een drankje, livemuziek en een bespiegeling op de politiek van de afgelopen jaren en de komende verkiezingen van maart 2018. Dat laatste in de vorm van een 'politieke opstelling'. Op basis van deze opstelling worden aanwezigen uitgenodigd hun commentaar te geven op hoe de samenwerking verbeterd kan worden tussen burger en gemeente.

Overdracht
In het tweede deel van de avond vindt de overdracht van de leiding van Beter De Bilt plaats: Ebbe Rost van Tonningen (wethouder en oprichter), die de kar de afgelopen jaren heeft getrokken, draagt het stokje over aan de gemeenteraadsleden Jette Muijsson en Pim van de Veerdonk, het nieuwe lijsttrekker-duo.

Het verkiezingsprogramma 2018 van Beter De Bilt is voor iedereen beschikbaar. Vertegenwoordigers van Beter De Bilt kunnen toelichting geven. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje, een drankje en door het gitaar-duo Just Jammin.