Logo vierklank.nl
Muziek

Nieuwjaarsconcert in het Weeshuis van de Kunst

Op 19 januari om 20.00 uur kan men genieten van het a capella Trio 'Bel AMI' en special guest muzikale duizendpoot Sven Boogert in het Weeshuis van de kunst, Prof. Asserweg 2 in de Bilt. De opbrengst van deze avond gaat naar de Prinses Maxima Manege in Den Dolder.

Bel AMI is een vrouwelijke a capella-trio met een krachtige uitstraling en indrukwekkende samenklank. Een mix van zang, entertainment en een geheel eigen charme maakt Bel AMI tot een uitzonderlijke verschijning. Geniet vanuit een comfortabele stoel en een huiselijke sfeer in het Weeshuis. Anita van Soest, Miranda Soest en Ilse Gabel – bel AMI - delen de liefde voor het zingen en zijn zeer geïnspireerd door de samenklank van driestemmig a capella repertoire. Ze zingen repertoire uit alle windstreken, met een swingende bewerking van popklassiekers, musical en- of kerstrepertoire overtuigt Bel AMI door haar krachtige expressie en mooie samenklank.

Podiumervaring
Op deze avond spelen de leerlingen van de Music Talent Academy van het Kunstenhuis in het voorprogramma. Deze jonge talenten zijn een onderdeel van de Muziekschool en doen podiumervaring op.

De toegang is gratis. Er wordt tijdens dit nieuwjaarsconcert van BEL AMI een inzameling gehouden voor de Prinses Maxima Manege. Deze manege is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen. Info en aanmelding ( beperkt aantal plaatsen): www.hetweeshuisvandekunst.nl.

Meer berichten