Logo vierklank.nl
De allereerste editie van Running De Bilt vond vorig jaar op zondag 2 april plaats. Wethouder Ebbe Rost van Tonningen loste het startschot voor de kidsrun. Daarna volgden nog de 5 en 10 km.
De allereerste editie van Running De Bilt vond vorig jaar op zondag 2 april plaats. Wethouder Ebbe Rost van Tonningen loste het startschot voor de kidsrun. Daarna volgden nog de 5 en 10 km. (Foto: Henk van de Bunt)
Sport

Samenwerking bij Running De Bilt

Zondag 8 april 2018 vindt de tweede editie plaats van hardloopevenement Running De Bilt. Na het succes van de eerste editie gaat Running De Bilt nu de samenwerking aan met voetbalclub FC de Bilt. De plaatselijke voetbalclub stelt onder meer hun locatie ter beschikking voor het ophalen van startnummers en omkleedgelegenheid en kan er op de dag zelf gebruik worden gemaakt van de kantine.

Door de samenwerking wil Running De Bilt een volgende stap maken in de organisatie van dit evenement en de deelnemers nog beter faciliteren. Oprichter van Running de Bilt en tevens dorpsbewoner Jack van der Walle is dan ook blij met de nieuwe samenwerking: 'FC De Bilt is een mooie club en een begrip in de wijde omgeving. Onze organisaties geloven beide in de kracht van sport voor jong en oud en dit dragen we nu ook samen uit. Voor FC de Bilt is het bovendien een mooi evenement waar de leden van de club aan mee kunnen doen'. De tweede editie van Running De Bilt vindt plaats op zondag 8 april. De afstanden zijn: 1 km en 2,5 km (jeugd) en 5 km en 10 km (volwassenen). Meer info op runningdebilt.nl.

Meer berichten