Logo vierklank.nl
Algemeen

Bibliotheek donderdag open

Bibliotheek Bilthoven opent haar deuren vanaf 11 januari weer op donderdag. Steunpunt Vluchtelingen De Bilt krijgt er een ruimte. Daardoor is het een mooie gelegenheid om de deuren van de bibliotheek weer te openen. Door te werken met zelfbediening op de donderdag, blijven de kosten beperkt.

Op de tweede etage krijgt Steunpunt Vluchtelingen De Bilt een eigen ruimte. Door de aanwezigheid van de bezoekers van Steunpunt Vluchtelingen zijn er meer mensen in de bibliotheek aanwezig. Voor of na hun bezoek aan Steunpunt Vluchtelingen zijn de bezoekers zo ook in de gelegenheid om de bibliotheek te bezoeken, iets te lezen en gebruik te maken van de computers. Twee jaar geleden is besloten om de bibliotheek op donderdag te sluiten i.v.m. bezuinigingen. Door op donderdag weer open te gaan en te werken met zelfbediening kunnen mensen wel gebruik maken van de bibliotheek, maar heeft Bibliotheek zo min mogelijk extra kosten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>