Logo vierklank.nl
Sport

Salvodames blijven winnen

De Salvodames staan als tweede geklasseerd in de competitie. De gewonnen inhaalwedstrijd tegen Prima Donna uit Huizen met 1-3 heeft Salvo dichter bij de koploper gebracht.

Met nog één inhaalwedstrijd voor de boeg heeft Salvo goede zaken gedaan in Huizen tegen het laag geklasseerde Prima Donna. Door deze wedstrijd te winnen staan de Maartensdijkse volleybalsters nu op twee punten van de koploper.

Scherp
Salvo begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam hierdoor niet direct goed in het spel om snel het verschil te kunnen maken. Desondanks wisten de dames de eerste set wel binnen te halen met 25-18. De tweede set liet eenzelfde beeld zien. Door wat slordig spel aan de kant van Salvo kwam Huizen steeds beter in de wedstrijd. Maar mede door een goede aanval op het midden van Nicole Visscher en knap verdedigend werk van Jennifer Boekhout wist Salvo de tweede set nipt te winnen met 27-25. De derde set ging het iets beter lopen bij de dames. Er werd wat meer servicedruk gegeven en in de aanval werden hard geslagen ballen afgewisseld met geplaatste ballen. De derde set werd dan ook door Salvo binnengehaald met 25-16. Helaas wisten de dames dit spel in de laatste set niet vast te houden en was het Huizen die de punten scoorden. Salvo wist dit niet meer om te keren en verloor de 4e set met 25-19. Op zaterdag 13 januari spelen de dames om 16.30 uur in de Vierstee tegen Allvo uit Almere. Bij winst gloort de koppositie.

Meer berichten