Logo vierklank.nl
 Koop Geersing: 'Ik wil luisteraars inspireren met verhalen over leven en dood.'
Koop Geersing: 'Ik wil luisteraars inspireren met verhalen over leven en dood.'
Algemeen

Koop Geersing start radioprogramma

Uitvaartondernemer Koop Geersing is gestart als radiomaker bij NH Radio. Op zondagochtend tussen 7.00 en 8.00 uur maakt hij live het programma 'Waarheen, Waarvoor?', waarin hij met een gast praat over alles wat te maken heeft met leven en dood.

Met het nieuwe programma wil Koop luisteraars inspireren en betrekken bij verhalen over herkenbare onderwerpen. 'Gesprekken met een glimlach, afgewisseld met mooie muziek.'

Ontbijt
Lastige onderwerpen gaat Geersing niet uit de weg in zijn radioprogramma, al zullen het inhoudelijk geen zware gesprekken worden. "De zondag is voor velen een bijzondere dag. Ik wil in mijn programma de dag graag beginnen met een mooi gesprek aan de ontbijttafel over leven en dood, met een glimlach. Er is wekelijks een gast, een 'gewone Nederlander' met een verhaal. De gast vertelt over persoonlijke ervaringen, over wat hem inspireert en wat zijn passie in het leven is. Is hij gelukkig, wat draagt hij zijn hele leven al met zich mee en welke drie liedjes worden gespeeld op zijn uitvaart? De muziek in het programma is gevarieerd, pop wisselt klassiek af.

Meer berichten