Logo vierklank.nl
  V.l.n.r. Jolanda van Hulst (Voedselbank), Jan Mons (Spar) en André Schellart (Voedselbank) + kleinzoon hopen op een succesvolle actie.
V.l.n.r. Jolanda van Hulst (Voedselbank), Jan Mons (Spar) en André Schellart (Voedselbank) + kleinzoon hopen op een succesvolle actie. (Foto: Henk van de Bunt)
Algemeen

Supermarktactie Voedselbank bij Spar Mons Bilthoven

Supermarkt Spar Mons in Bilthoven houdt van 15 tot en met 28 januari een bijzondere actie voor de Voedselbank. Klanten wordt gevraagd of zij één of meer waardebonnen willen kopen voor hun 'dorpsgenoten in nood'. In de winkel liggen folders met 10 waardebonnen. Het gaat om dagverse producten. De klanten kunnen de waardebonnen na het afrekenen bij de Spar inleveren. De Voedselbank kan dan de bonnen gebruiken om na de actie op afroep dagverse artikelen te bestellen voor hun de afnemers.

Voedselbank De Bilt geeft sinds 2011 voedselpakketten uit aan gezinnen die in financiële nood zijn geraakt. Wekelijks ontvangen nu zo´n 75 huishoudens een pakket. Hiermee wordt tevens de verspilling van voedsel tegen gegaan.

Meer berichten