Gerrie is per 1 januari haar eigen praktijk 'Gezond met Gerrie' gestart.
Gerrie is per 1 januari haar eigen praktijk 'Gezond met Gerrie' gestart.

Genezen door voeding

Algemeen Algemeen

Op 1 januari heeft Gerrie Hegeman haar praktijk Gezond met Gerrie geopend. Gerrie is Orthomoleculair voedingsadviseur en ervaringsdeskundige.

Ortho komt van het Griekse woord orthos en betekend: goed, recht of juist. Moleculair betekent: bestaande uit moleculen. Het betekent dus dat je de juiste moleculen(voedingsstoffen) op de juiste plaats brengt. Dat klinkt ingewikkeld maar met de juiste kennis en begeleiding is het niet zo moeilijk om lekker en verantwoord te eten en tegelijkertijd te werken aan het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Eigen praktijk
Nadat Gerrie in 2014 ziek werd, zonder zicht op genezing is zij zich gaan verdiepen in genezen door voeding met geweldig resultaat. Vanuit die eigen ervaring is zij de opleiding gaan volgen en heeft ze nu haar praktijk geopend om andere mensen te kunnen helpen. Volgens de cijfers zijn 50% van de klachten waarmee mensen bij de huisarts komen voeding gerelateerd. Er is hier veel winst voor een betere gezondheid te behalen. Ook als je niet ziek bent maar graag meer energie wil hebben, een slanker lichaam of een betere huid is deze methode een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel voor blijvende resultaten. Gezond met Gerrie biedt de mogelijkheid voor individuele consulten, abonnementen, kennisworkshops en presentaties

Voor meer informatie www.gezondmetgerrie.nl en de facebookpagina gezondmetgerrie