Logo vierklank.nl
Activiteiten

D66 trapt campagne af met Nieuwjaarsborrel

Zondag 14 januari om 16.00 uur trapt D66 De Bilt precies 66 dagen voor de verkiezingen de campagne af met een open nieuwjaarsborrel in Galerie Mi (Beethovenlaan 13 in Bilthoven). D66 presenteert het verkiezingsprogramma en men kan kennismaken met de kandidaten.

Wethouder (en tevens lijsttrekker van D66 De Bilt) Hans Mieras zal een toelichting geven op het verkiezingsprogramma met als titel 'Kansen voor De Bilt, duurzaam verder' en het team voorstellen.

Politiek café
Donderdag 18 januari organiseert D66 De Bilt een politiek café: 'Vrouwen in de Politiek' van 20.00 tot 22.00 uur in Café Van Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32 in Bilthoven. Els Borst zei al eens: 'De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten'. Graag gaat men in gesprek over dit thema; brainstormt men over het belang van vrouwen in de politiek, de belemmeringen en hoe het in de praktijk werkt.

Behalve leden zijn bij alle evenementen van D66 ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld (Donja Hoevers: d.hoevers@debilt.nl)            (Jolande Ten Berg)

Meer berichten