Logo vierklank.nl
 Maaike Roelofs zingt in Huize Gaudeamus haar nieuwe Nederlandstalige liederenprogramma. (foto www.sanhaveld.nl)
Maaike Roelofs zingt in Huize Gaudeamus haar nieuwe Nederlandstalige liederenprogramma. (foto www.sanhaveld.nl)
Muziek

Liederenprogramma 'Tussen Tijd en Altijd'

Maaike Roelofs brengt zondagmiddag 14 januari om 15.00 uur in de sfeervolle Muziekkamer van Huize Gaudeamus aan de Gerard Doulaan in Bilthoven, haar nieuwe Nederlandstalige liederenprogramma ten gehore.

Het programma Tussen Tijd en Altijd bestaat zowel uit liederen van Nederlandse artiesten, zoals Jules de Corte, de Dijk, Jaap Fischer en Liselore Gerritsen als liederen van Roelofs' nieuwe cd die geheel gewijd aan haar vader, de Groningse dichter en jurist Lerus Roelofs.

Roelofs' poëzie is geschreven in 't Oldambts, de taal van zijn ouders en heeft een zekere mystieke of religieuze inslag. Verschillende componisten, waaronder Paul Prenen, hebben zijn gedichten op muziek gezet. De liederen die hieruit zijn ontstaan, worden op indringende wijze vertolkt door Maaike's diepe, warme, stem, waarbij zij wordt begeleid door professionele muzikanten. Kaarten zijn te koop via de ticketshop op www.kunstenhuis.nl.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar
info@vierklank.nl met als onderwerp 'lezersactie Maaike Roelofs'. De beschikbare kaarten worden onder de inzenders verloot.

Meer berichten