Logo vierklank.nl
Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Kleever en Malou Gorter spelen Mooi weer vandaag.
Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Kleever en Malou Gorter spelen Mooi weer vandaag. (Foto: Piek)
Kunst & Cultuur

Theatervoorstelling Mooi weer vandaag

Op vrijdag 12 januari kunt u in Theater Het Lichtruim weer een avond uit. 'Mooi Weer Vandaag' is een tragikomedie gespeeld door vier fantastische acteurs die stuk voor stuk ruimschoots hun sporen in het Nederlandse toneel verdiend hebben.

Mooi weer vandaag begint met alledaags gebabbel in het park tussen twee mannen, Max en Arnold. Zij praten voornamelijk over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Al snel blijkt dat hier meer aan de hand is. Als Max en Arnold de vrouwelijke patiënten Greta en Cathrien ontmoeten, wordt duidelijk waar deze mensen zich bevinden: op het terras van een psychiatrische kliniek. Maar zijn ze hier vrijwillig?

Acteur Bram van der Vlugt (1934) is een groot liefhebber van de tragikomedie Mooi weer vandaag van schrijver David Storey. Zijn wens om het stuk een keer op de planken te brengen sàmen met Nettie Blanken, wordt in seizoen 2017-18 waarheid en u kunt erbij zijn. Op www.theaterhetlichtruim.nl kunt u een trailer bekijken en kaarten bestellen.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met als onderwerp 'lezersactie Mooi weer vandaag. De beschikbare kaarten worden onder de inzenders verloot.

Meer berichten