Logo vierklank.nl
K'zz Voice treedt op tijdens Top 2000 Live
K'zz Voice treedt op tijdens Top 2000 Live
Muziek

Top 2000 in close harmony

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Onder de titel Live 2000 vinden in Hilversum vele (muzikale) evenementen plaats.

Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die gratis toegang biedt aan 800 mensen. Daarnaast vinden op andere plekken in Hilversum optredens plaats. Ook het Bilthovens koor K'zz Voice treedt op tijdens dit evenement. K'zz Voice is een gemengd vijfstemmig close harmony koor van meer dan 20 enthousiaste muziekliefhebbers. Onder enthousiaste leiding van dirigent en pianist Martin Rudolph zingen zij jazz, soul, blues, gospel en latin.

Het koor is in 2014 opgericht door enkele ouders van de Werkplaats Kindergemeenschap uit Bilthoven. Inmiddels heeft het koor ook een paar leden die niet aan de school verbonden zijn. Naast een regulier repertoire zingt het koor ook kerstnummers en verheugd zich op het zingen van Top 2000 nummers als Ain't got no life van Nina Simone en I wish van Stevie Wonder. Alle karakteristieke close harmony arrangementen van het koor zijn door dirigent Martin zelf geschreven. K'zz Voice is 30 december te beluisteren in Foodhall Mout op het Marktplein om 12.30 uur en in Winkelcentrum Hilvertshof om 15.30 uur. Kijk voor meer info op: https://kzzvoice.jimdo.com/

Meer berichten