Viaduct Achttienhoven over de Dorpsweg in Maartensdijk wordt zowel aan de oost- als westzijde met 6,6 meter verbreed. Door middel van een participatietraject samen met het AERES VMBO wordt de uitstraling van het viaduct bepaald. Begin oktober zijn de werkzaamheden ten behoeve van de verbreding van viaduct Achttienhoven van start gegaan. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind januari 2018. 
Op deze locatie realiseert men een nieuw g
Viaduct Achttienhoven over de Dorpsweg in Maartensdijk wordt zowel aan de oost- als westzijde met 6,6 meter verbreed. Door middel van een participatietraject samen met het AERES VMBO wordt de uitstraling van het viaduct bepaald. Begin oktober zijn de werkzaamheden ten behoeve van de verbreding van viaduct Achttienhoven van start gegaan. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind januari 2018. Op deze locatie realiseert men een nieuw g

Verbreding A27 vanuit de lucht

Algemeen Algemeen

door Henk van de Bunt

De werkzaamheden om de A27 van 2x2 naar 2x3 banen te verbreden zijn volop bezig. Met een prachtige serie foto's van eind oktober neemt RWS de Vierklanklezer mee in vogelvlucht over het circa 23,5 km lange traject tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en aansluiting Bunschoten-Spakenburg; wij beperken ons tot net voorbij de provinciegrens tussen Utrecht en Noord Holland. Eind 2018 is de verbreding klaar. Het verkeer kan dan sneller doorrijden en de regio Utrecht en Amersfoort beter bereiken. De prachtige foto's vragen om veel ruimte, vandaar zullen we de komende weken steeds een aantal plaatsen.

!