Logo vierklank.nl
Algemeen

Modernere openingstijden Milieustraat gewenst

De gemeente De Bilt wil de scheiding van afval verbeteren. De lokale PvdA verbaast zich er over dat de Milieustraat, waar inwoners (grof)afval kunnen brengen nog steeds beperkt is opengesteld.

PvdA-gemeenteraadslid Erik van Esterik: 'De milieustraat is door-de-weeks en op zaterdag open tot 16.00 uur. Dat is niet meer van deze tijd. Wij vinden dat de Milieustraat (Weltevreden 22 De Bilt) op enkele dagen ook in de avonduren open moet zijn. De ochtendopenstelling kan dat wat teruggedraaid worden. Dit voorstel hebben we al een jaar geleden ingediend en er is nog steeds niks mee gebeurd. De PvdA De Bilt wil dat snel de openingstijden van de Milieustraat worden gemoderniseerd. Bewoners krijgen de komende weken een nieuwe container voor plastic en een kleinere container voor restafval. Dan moeten we de bewoner ook helpen beter afval te scheiden. Dat kan onder andere door de openstelling van de Milieustraat beter aan te laten sluiten bij de momenten dat mensen daar tijd voor hebben. De PvdA heeft hierover vragen gesteld aan het College'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>