Logo vierklank.nl
Activiteiten

Kerstspel 'De drie Engelen'

Zondag 24 december om 19.00 uur wordt in de St. Maartenskerk aan de Nachtegaallaan te Maartensdijk een Kerstspel opgevoerd met Maria, Jozef, Engelen, Herders en Herbergier maar ook het kindje Jezus en echte schapen zijn aanwezig.

Drie engelen worden door Gabriël naar de aarde gezonden om de geboorte van Jezus en de redding van de wereld aan iedereen te verkondigen. Bij de machthebbers en zakenlieden vinden ze echter weinig gehoor, bij de eenvoudige mensen (herders) des te meer. Maria en Jozef zijn onderweg met hun ezeltje en belanden in de stal, waar Jezus geboren wordt. Uiteindelijk komen de drie engelen met nog vele andere engelen en de goedwillende mensen ook in die stal aan.

Meedoen
Wie zelf een engel of herder wil zijn mag komen oefenen in de Kerk van Sint Maarten,  Nachtegaallaan 40 te Maartensdijk. Vrijdag 8 december worden de rollen verdeeld en geoefend wordt er op maandag 11 december en woensdag 20 december; alle keren om 15.30 uur. Zondag 24 december is er om 11.00 uur een generale repetitie.

Aanmelden bij Miranda Mulder (mirandamuldr@gmail.com of 06 30265476) of Anouk Oostveen (a.oostveendijkkamp@gmail.com

Meer berichten