Logo vierklank.nl
Sport

Gelijkspel voor BC Reflex

Afgelopen maandagavond nam een flink door elkaar gehusseld BC Reflex het op tegen Kwinkslag uit Vinkeveen.

De heren Eric en Jordy mochten direct aan de bak, maar trokken na een spannende driesetter helaas net aan het kortste eind. Zaak voor Dragana en Karin om het eerste punt binnen te halen; beiden deden dat overtuigend.

Grieperig
Daarna waren de enkelspelers aan de beurt. De grieperige Eric had moeite om in zijn spel te komen. Ondanks een goede tweede set verloor hij van zijn tegenstander. Dragana trok de goede lijn van de dubbels door en won ook haar tweede partij van de avond. Jordy wist zijn opponent flink onder de druk te zetten, maar de winst zat er net niet in. En opnieuw was het een dame, die de score gelijk trok; dit keer was het de beurt aan Karin. Ook zij begon niet top fit, maar met veel overwicht haalde ze het punt terecht binnen.

IJzersterk
Bij de mixen kwamen Eric en Dragana als beste uit de bus. Dit ijzersterke koppel pakte met duidelijke cijfers de winst (21-17 en 21-15). Met een minimale voorsprong begon het koppel Jordy en Karin aan de laatste partij. Helaas waren zij net een maatje te klein waardoor de eindstand van 4-4 op het scorebord stond.

De eerste volgende wedstrijd sis op maandag 11 december, thuis (in De Vierstee) tegen Luck Raeck uit Montfoort.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>