Logo vierklank.nl
 Irene fanatiek aan het net tegen Kratos.
Irene fanatiek aan het net tegen Kratos. (Foto: Ron Beenen)
Sport

Irene geeft het weg

De kraker in de 3e divisie was de wedstrijd tussen de nummer 1 en 3 van de ranglijst, Irene tegen Kratos uit Delft. Een mooie kans voor Irene om meer afstand te nemen. Het was echter Kratos dat Irene vanaf het begin onder druk zette, waardoor de ploeg steeds achter de feiten aanliep en de eerste set redelijk kansloos aan Kratos liet. (17-25)

In de tweede set liet Irene zien dat het wel degelijk goed kan volleyballen. Deze set trokken de dames uit Bilthoven met ruime cijfers naar zich toe. (25-14) Ook in de derde set domineerde het Bilthovense team. Al snel nam Irene een voorsprong van 4 punten. Het team creëerde kans op kans om de tegenstanders uit Delft de genadeklap te geven.

Wijze les
Door onzorgvuldig spel van Irene en door één goede opslagbeurt van Kratos kantelde de derde set (22-25) en daardoor de wedstrijd. De vierde set verloor Irene ook. (22-25) Gevolg 3-1 verlies en een wijze les voor het jonge Bilthovense team.

Op zaterdag, 9 december 2017 om 14.00 uur speelt Irene Dames 1 uit tegen USV-Protos in de sporthal Olympos te Utrecht. USV-Protos staat met een wedstrijd meer gespeeld op de vijfde plaats. Een kans voor Irene om de rug te rechten en hun positie op de ranglijst te behouden.     (Michel Everaert)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>