Staand v.l.n.r.: Nienke van der Burg, Anique Diepeveen, Nicole Visscher, Nadya Speek, Madelon Franken. Op de voorgrond v.l.n.r.: Rianne Diepeveen, Anneke Hanssen en Carien de Ridder

Weer maximale winst Salvodames

De Salvodames blijven in het spoor van de koploper. Nu moesten de dames van Unicornus terug naar Bunschoten zonder punten. Met een reguliere 4-0 overwinning blijven de dames prima presteren.

In de eerste set startte Salvo voortvarend. Na een prima servicereeks van Nadya Speek stond Salvo al snel op een 10-3 voorsprong. Daarna lieten de dames het ineens helemaal lopen. Er werd niet meer gescoord en de concentratie was weg. Hierdoor kwam de tegenstander langszij en liep naar een 15-21 voorsprong. Toen kwam Anneke Hanssen aan service en zij serveerde Salvo terug tot 21-21. Door een paar goede blocs won Salvo alsnog de set met 25-21. De tweede set kreeg Unicornus geen poot meer aan de grond. Salvo startte energiek en door een prachtige serviceserie van Nicole Visscher liep Salvo direct naar een grote voorsprong en setwinst met 25-13. De derde set heeft Salvo voortdurend voor gestaan. Unicornus beet meer van zich af en wist tot 15 punten gelijke tred te houden. De harde aanvallen van wederom Nicole Visscher, de driemeteraanval van Anique Diepeveen en de omloopballen van Nienke van de Burg waren echter teveel voor de tegenstander. Salvo won de set met 25-18. De vierde set ging redelijk gelijk op tot 10 punten. Toen voerde Salvo de aanvals- en servicedruk op. Dat was de tegenstander te veel en het regende fouten waardoor deze set makkelijk werd gewonnen met 25-13. Door dit resultaat blijft Salvo op de tweede plaats. Op zaterdag 16 december om 14.15 uur spelen de dames in sporthal Midland in Amersfoort tegen koploper Keistad.