Logo vierklank.nl
Theatergroep Het Groene Geneuzel voor Huize Voordaan in Groenekan. V.l.n.r: Frøydis Ihle, Ilja Raspe, Thomas Vencken en Brigitte Kant.
Theatergroep Het Groene Geneuzel voor Huize Voordaan in Groenekan. V.l.n.r: Frøydis Ihle, Ilja Raspe, Thomas Vencken en Brigitte Kant.
Kerst

Zo kan kerst ook zijn.....

Theatergroep Het Groene Geneuzel en a capella zanggroep Xmas Experience zijn al weken druk en enthousiast in de weer met hun voorbereidingen voor 'Zo kan kerst ook zijn…' een bijzondere kerstvoorstelling, die zij 16 en 17 december zullen geven.

Tijdens de voorstelling speelt Het Groene Geneuzel twee eenakters die speciaal voor het gezelschap zijn geschreven door Timon Blok, vaste regisseur van Theater in het Groen. In de eerste eenakter spelen de acteurs een tragikomedie waarin alle gesprekken aan de familiaire kersttafel tot steeds pijnlijkere situaties leiden. In de tweede eenakter  ondergaan ze met veel vaart een hemelse kerstreorganisatie. Het Groene Geneuzel bestaat uit Frøydis Ihle, Brigitte Kant, Ilja Raspe, Thomas Vencken, die de afgelopen 10 jaar in (bijna) alle voorstellingen van Theater in het Groen hebben geacteerd. Liselotte Donkers heeft de regie op zich genomen.

Divers
Xmas Experience brengt een divers programma van stemmige kerstnummers tot pittige pop. Het is een a capella zanggroep, die speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld uit 9 leden van Vocal Band Experience: Paul Bentvelzen, Esther Bevers, Simone Douma, Jack Findhammer, Pauline Hörmann, Hans van der Linden, Annemarie van Os, Paul Sijben en Jannie van Velzen. Kaarten voor de voorstelling in Huize Voordaan in Groenekan, Groenekanseweg 85, Groenekan zijn te bestellen bij inekedeboorder@hotmail.com, tel. 0346 211845

Meer berichten