Logo vierklank.nl
  Natasja ten Broeke presenteert haar bundel bij Bouwman.
Natasja ten Broeke presenteert haar bundel bij Bouwman.
Kunst & Cultuur

Poëzie ontmoet opera bij Bouwman Boeken

'In de opera moet de poëzie eenvoudigweg de gehoorzame dochter van de muziek zijn,' beklaagde de Duitse dichter Goethe zich al, en hij had gelijk: waar de muziek begint schieten woorden vaak te kort.

Zo niet op de presentatie van de gedichten van Natasja ten Broeke, die overigens vele talenten heeft: niet alleen was zij assistent-orthodontist en is zij nu mede-eigenaar van een financieel adviesbureau, maar ze schrijft ook al haar hele leven poëzie, waarmee ze de lezer wil helpen en steun bieden op het gebied van liefde, troost, vertrouwen en vriendschap. Natasja wil met behulp van haar dichtkunst mensen samenbrengen en zo emoties de vrijheid geven.

Samen met operazangeres Tania van Raai heeft Natasja enkele gedichten op cd opgenomen, en de primeur hiervan werd door de vocaliste ten gehore gebracht in de sfeervolle boekhandel van Ike Bekking aan de Hessenweg in De Bilt. De zangeres vertolkte met haar volumineuze maar ontroerende sopraan enkele beroemde opera-aria's, waaronder Puccini's geliefde O mio babbino caro.          (Peter Schlamilch)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>