Logo vierklank.nl
 K'zz Voice in kerstsfeer.
K'zz Voice in kerstsfeer.
Muziek

K'zz Voice treedt op

K'zz Voice is een gemengd close harmony koor in Bilthoven van meer dan 20 enthousiaste muziekliefhebbers. Onder bezielende leiding van dirigent en pianist Martin Rudolph zingen zij jazz, soul, blues, gospel en latin.

Het koor treedt komende maand een aantal keer op met een swingend kerstrepertoire. Het koor, bestaand uit ouders en medewerkers van basis- en middelbare school De Werkplaats, zingt normaal jazz en soul. Speciaal voor de kerstperiode heeft heeft K'zz Voice ook een aantal 'christmas carrols' in jazzy arrangementen ingestudeerd.

Het eerste kerstoptreden staat gepland voor vrijdagavond 1 december tijdens de Warme Witte Winterweken in 't Vaarderhoogt in Soest. Daarna volgen nog optredens tijdens de Kerst Cadeau Fair op zaterdagmiddag 16 december bij Kasteel Groeneveld in Baarn en op woensdagmiddag 20 december tijdens de kerstmarkt op De Werkplaats. Ook geeft het koor een besloten optreden voor de bewoners van Huize het Oosten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>