Logo vierklank.nl
 Met vier man gaat SVM in de achtervolging.
Met vier man gaat SVM in de achtervolging. (Foto: Nanne de Vries)
Sport

SVM vergeet te scoren

SVM was er zaterdag veel aangelegen om de goede wedstrijdenreeks van de laatste wedstrijden te continuren tegen het altijd stugge vv Maarssen.In de zeker van SVM kant matige eerste helft miste de thuisploeg agressiviteit, die vv Maarssen wel toonde.

Al na enkele minuten keek SVM tegen een achterstand aan door slecht ingrijpen van de hele SVM verdediging. SVM probeerde wel, maar de grieperige Mike de Kok werd goed in bedwang gehouden door maar liefst 2 verdedigers van vv Maarssen. Het talentvolle jonge SVM middenveld bleek nog niet opgewassen tegen deze stugge tegenstander . Er kwamen wel wat kleine kansjes voor Mike de Kok en Jordi van der Lee, maar verder dan schoten net over of naast de goal kwam SVM niet. Met een 0-2 stand gingen de heren aan de thee in de rust.

Agressief
De tweede helft liet een veel agressiever SVM zien. Met wissels (Mike Boshuis en Danny de Bie voor Jordi van der Lee en Jelle van der Tol) knokte SVM zich terug in de wedstrijd. Al na 54 minuten spelen tikte Wessel Huigen de aansluitingstreffer binnen (1-2). SVM kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en drukte Maarssen terug op eigen helft. Maarssen had hiervoor veel overtredingen nodig om SVM het scoren te beletten. De anders zo trefzekere Mike de Kok, good old Kevin van Dronkelaar en Mike Boshuis lieten de fraaiste kansen op de gelijkmaker lopen. Zelfs tegen 10 spelers van Maarssen wisten de geel blauwen niet te scoren. Hopelijk kunnen de nog geblesseerden  (Marcel Melissen, Diederik Hafkemeijer, Jorn Brefeld, Frank van Klaren en Justin te Brink weer snel bij de selectie aansluiten.

A.s. zaterdag krijgt SVM de kans om tegen Desto (uit) om de draad weer op te pakken. (Hans Nauta)

Meer berichten