Logo vierklank.nl
Politiek

PvdA De Bilt organiseert discussieavond

Ouderen vormen een belangrijke en groeiende groep mensen in de gemeente De Bilt. Ze hebben specifieke wensen als het gaat om wonen, zorg, welzijn en mobiliteit. Reden genoeg voor de PvdA De Bilt hierover van gedachten te willen wisselen tijdens een discussieavond.

De avond staat open voor alle geïnteresseerden en vindt plaats op woensdag 29 november in Cultureel Centrum HF Witte, Henri Dunantplein 4, aanvang 20.00 uur. PvdA-raadslid Erik van Esterik: 'Samenhangend Ouderenbeleid kennen we in De Bilt niet. Wij denken dat het verstandig is hier mee aan de slag te gaan. De groep ouderen neemt toe. Naast vraagstukken die een antwoord nodig hebben, vormt de groep ouderen een schat aan kennis en ervaring waar we als samenleving dankbaar gebruik van kunnen maken. Ook daar moeten we eens goed over nadenken'.

Netwerk
Enige tijd geleden heeft het Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (Nuzo) een folder uitgebracht waarin ze gemeenten adviseert een reeks van concrete acties te ondernemen om beleid voor ouderen vorm te geven. Van Esterik: 'In onze ogen zeker de moeite waard om serieus te nemen. Het document biedt een aantal heel concrete voorstellen om ouderenbeleid op te pakken. Hier willen we ons verder in verdiepen met belangstellenden'. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij erikvanesterik@hotmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>