Logo vierklank.nl
 Lijststrekker Krischan Hagedoorn tussen de PvdA kandidaten voor de gemeenteraad van gemeente De Bilt.
Lijststrekker Krischan Hagedoorn tussen de PvdA kandidaten voor de gemeenteraad van gemeente De Bilt.
Politiek

Krischan Hagedoorn PvdA lijsttrekker

Op de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid is vorige week Krischan Hagedoorn gekozen als de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Krischan, fractievoorzitter van de PvdA sinds 2014, is bepaald geen onbekende in de lokale politiek. Hagedoorn, 44 jaar en vader van vier kinderen, staat bekend om zijn strijd voor betaalbaar wonen onder andere via een huur-koopproject, het aanpakken van de werkloosheid in onze gemeente met vernieuwende voorstellen zoals het instellen van een wijkbedrijf, en zijn nimmer aflatende inzet bij het afleggen van wijkbezoeken in heel De Bilt.

'Het is een eer om het vertrouwen van de leden te krijgen om de lijst ook dit keer aan te mogen voeren', zegt Aldus Krischan Hagedoorn, in een eerste reactie op zijn verkiezing tot lijsttrekker van PvdA in gemeente De Bilt. 'Ik kijk uit naar de campagne en wil er samen met een sterke fractie voor zorgen, dat iedere inwoner in onze gemeente zich vertegenwoordigd en gehoord voelt.'

Verkiezingsprogramma
De PvdA kiest voor vernieuwing in zijn verkiezingsprogramma. Als het aan de PvdA ligt, wordt de zorg voor mensen die dat nodig hebben flink uitgebreid, gaat de gemeente aan het werk voor werkzoekenden en wordt de helaas ook in De Bilt bestaande armoede bestreden. Ook wil de PvdA de subsidiekorting terugdraaien, die alle verenigingen is opgelegd. In totaal telt de lijst 21 kandidaten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>