Logo vierklank.nl
Politiek

VVD geeft nieuwe energie

Het bestuur van VVD De Bilt heeft de advieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vastgesteld. Deze kandidatenlijst bevat 19 kandidaten. Het Verkiezingsprogramma 2018-2022 van VVD De Bilt heeft de titel 'Nieuwe Energie'.

Op nummer 1 staat de al benoemde lijsttrekker en ondernemer in duurzame energie Fred van Lemmen. Op 2 staat nieuwkomer Leontine Kok; zij is gemeenteambtenaar met ervaring in Ruimtelijke Ordening, Economie, Vastgoed en Milieu. Op 3 staat Eelco Dalmeijer, een ondernemer die zich inzette voor gebiedsgericht werken in Hollandsche Rading en als commissielid voor de fractie van VVD De Bilt. Op 22 november 2017 besluiten de leden van VVD De Bilt over de definitieve volgorde op de kandidatenlijst.

Verkiezingsprogramma
De VVD zet zich met het programma zich in voor het behoud van het karakter van de kernen, de veiligheid voor de inwoners, de groene omgeving en het voorzieningenniveau.

Lijsttrekker Fred van Lemmen tenslotte: 'We gaan voor winst van de VVD in De Bilt. Met 'Nieuwe Energie', dat is de titel van ons programma voor de vernieuwing die de VVD wil. En met een advieslijst, die een krachtig nieuw team toont, met een mix van nieuwe en bekende gezichten. Als team gaan wij campagne voeren en in gesprek met inwoners'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>