Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Weeshuis van de Kunst

Op vrijdag 17 november is er de absurde 'Stop de derde wereld quiz' in het Weeshuis van de kunst , Prof dr. Asserweg 2 in De Bilt.

De stop-de-derde-wereld-quiz is een interactieve quiz van de makers van het programma klokhuis. (Peter Sterk en Fedor van Rossem). De quiz gaat over ontwikkelingssamenwerking maar dit keer niet op de geijkte manier.

Sterk en zijn collega zijn naar Afrika vertrokken om daar een pakkend spotje over ontwikkelingssamenwerking te maken. Eenmaal in Afrika liep het al gauw volledig uit de hand. Door hun onhandigheid gebrek aan tact en respect zaten beide heren al snel in de problemen. Het resultaat loog er niet om en werd reeds besproken in de wereld draait door en vertoond op de BNN jongeren zender 101.tv. De films zijn op meerdere buitenlandse filmfestivals bekroond.

Nu brengt Peter Sterk een avondvullende theatershow. De stop-de-derde-wereld-pub-quiz. Aan de hand van confronterend, soms schokkend en vooral grappig beeldmateriaal wordt de theaterbezoeker uitgenodigd op een verfrissende manier naar de derde wereld te kijken. Aan de hand van 22 filmpjes wordt het publiek door middel van multiplechoicetest aan de tand gevoeld door Peter. De winnaar van de quiz wint een Afrikaanse hoofdprijs, een emmer water. Aanvang 20.30 uur. Zie ook www.hetweeshuisvandekunst.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>