Lions versiert weer kerstbomen

Algemeen Algemeen

De jaarlijkse kerstbomenactie van Lions Club Bilthoven 2000 wordt hopelijk ook dit jaar een groot succes. De boom is een 90 cm. hoge Picea Conica in een zwarte pot, opgetuigd met witte kaarsvetsterren aan witte linten en lichtjes en kost 26 euro.

Voor de zomer begon het Abrona kaarsen atelier, waar mensen met een verstandelijke beperking werken, al met het maken van ruim 16.000 grote en kleine kaarsvetsterren en met het wit schilderen van de sierpotten. Bij de versiering van de 550 bomen, een pittige klus, helpen leerlingen van de Aeres MAVO uit Bilthoven een handje mee. De eerste bomen zijn al door vaste klanten besteld, nog voordat de flyers verspreid zijn en de berichten in de pers verschenen. Vooral senioren stellen een kant en klare boom, waarmee ze ook nog eens bijdragen aan een goed doel, op hoge prijs.

Wie een boompje wil bestellen, voor zichzelf, als cadeau of voor zijn bedrijf, kan dat doen via de mail: Lionskerstbomen@gmail.com of via de telefoon 06 19496318. De opbrengst van de kerstbomenactie gaat dit jaar in zijn geheel naar de Prinses Maxima Manege in Den Dolder, een hippisch therapeutisch centrum voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Voor veel mensen met een meervoudige handicap of een autistische storing betekent paardrijden een belangrijke bijdrage aan hun levensgeluk. Vrijdag 8 en zaterdag 9 december staan alle bomen weer klaar voor levering.