Logo vierklank.nl
 Migchel Dirksen steunt vanuit Rabobank Rijn en Heuvelrug de Biltse Ondernemersverkiezing.
Migchel Dirksen steunt vanuit Rabobank Rijn en Heuvelrug de Biltse Ondernemersverkiezing.
Algemeen

Steun voor Biltse ondernemers

Rabobank Rijn en Heuvelrug sponsort de Biltste Ondernemer van het Jaar verkiezing (BOvhJ) voor de tweede keer. Als het aan directievoorzitter Migchel Dirksen ligt blijft dat voorlopig zo. Een opsteker voor Biltse ondernemers.

Dirksen: 'Als coöperatieve bank willen wij een bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland,  'Growing a better world together'. Dit doen wij door lokaal allerlei activiteiten te ondersteunen die aansluiten op maatschappelijke thema's.

Ondernemerschap is één van onze thema's. Als wij geloven in de ondernemer en zijn onderneming, bewegen we graag met hem mee om zijn ambities te helpen realiseren. Wij willen vernieuwing voor ondernemers stimuleren zodat zij ook duurzaam gezond blijven groeien. En duurzame groei  in het MKB betekent ook meer banen. Zo maken we Nederland sterker. De Rabobank legt veel nadruk op lokale activiteiten. Door aan te sluiten bij de BOvhJ, zijn we een nóg groter onderdeel van De Bilt dan we al waren. Dat 'medeburger' van onze gemeente zijn, tonen we door dit initiatief te steunen met een financiële bijdrage maar ook met de inzet van onze kennis en kunde'.

Prachtig vehikel
De BOvhJ vindt Dirksen een 'prachtig vehikel om contacten te leggen'. De bank is er namelijk van overtuigd dat ondernemers onderling veel voor elkaar kunnen betekenen. Hoe dat zit? 'Een probleem waar bijvoorbeeld het ene bedrijf mee worstelt', weet Dirksen, 'heeft een andere onderneming vast al eens getackeld. Die partijen verbinden wij graag om oplossingen te delen. Zo kunnen  ondernemers in de regio elkaar helpen om hun ambities te realiseren. Samen met de Lionsclub De Bilt-Bilthoven en de gemeente De Bilt kunnen we daarmee ons steentje bijdragen aan het versterken van de regio.'

BOvjH leeft
Dirksen merkt dat de verkiezingen leven in De Bilt. Er zijn veel inwoners betrokken geweest bij het nominatieproces en er wordt over gesproken. 'Een mooi voorbeeld van de grote betrokkenheid van mensen' vindt Dirksen. 'De genomineerde ondernemers genieten nu al veel naamsbekendheid, waardering en erkenning maar na de uitreiking van de awards op 29 november, neemt dat natuurlijk verder toe'. Hij verheugt zich op die mooie avond: 'De vier award winnende ondernemers dienen als voorbeeld voor andere ondernemers. Dat wij als bank daarbij kunnen helpen, vinden we geweldig'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>