Logo vierklank.nl
Muziek

Zondagmiddagconcert

Het Andiamo Trio brengt zondagmiddag 19 november om 15.00 uur in de sfeervolle Muziekkamer van Huize Gaudeamus aan de Gerard Doulaan in Bilthoven, werken van Beethoven, Brahms en Tajcevic ten gehore.

Kunstenhuis De Bilt en Stichting Kunst en Cultuur De Bilt organiseren de komende maanden drie concerten in Huize Gaudeamus, waarvan dit concert het eerste is.Het Andiamo Trio wordt gevormd door drie jonge, enthousiaste en talentvolle musici die elkaar als trio gevonden hebben in de zomer van 2016: Marieke van der Lee (klarinet), Dionne Nijsten (cello) en Stein van Eden (piano). Gedreven door de buitengewone schoonheid van de samenstelling van hun instrumenten en hun passie voor de klassieke kamermuziek gaan ze een breed repertoire te lijf. Behalve werken van Beethoven en Brahms, vertolkt het trio ook een selectie van de Balkandansen van de Kroatische componist (1900-1984) Marko Tajcevic. Opzwepende ritmes en melancholische melodieën nemen je zo mee in een muzikale rondreis over de Balkan. Kaarten zijn te koop via de ticketshop op: www.kunstenhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>