Gert Smit start met een nieuwe actie.
Gert Smit start met een nieuwe actie.

Nieuwe actie Plusmarkt Bilthoven

Algemeen Algemeen

door Walter Eijndhoven

Zondag 22 oktober startte de Plusmarkt uit Bilthoven een nieuwe actie, samen met Hockeyclub SCHC. Van alle 750 jeugdspelers zijn foto's genomen. Klanten van de Plusmarkt krijgen bij tien euro aan boodschappen een zakje met plaatjes. De actie duurt tot en met 23 december aanstaande.

Nog voordat de actie met het Bilthovense monopolyspel eindigt, is de Plusmarkt alweer bezig met de volgende actie. 'Onze klanten kunnen nog tot volgende week bij ons sparen voor het monopolyspel. Dan is deze actie weer voorbij', vertelt eigenaar Gert Smit. 'Het loopt echt als een trein. Zelfs vroegere klanten die voorheen in Bilthoven woonden en nu in Zeist, komen speciaal naar de winkel om te sparen voor het monopolyspel, maar eind volgende week is het echt over en uit'.

Boek met foto's
Vanaf zondag 22 oktober startte de Plus, samen met SCHC, een nieuwe actie. De Plusmarkt is al jaren sponsor van de hockeyclub in Bilthoven. In 2012 hadden zij ook al een gezamenlijke plaatjesactie, maar na vijf jaar vonden zij het weer een keer tijd worden voor een actie met nieuwe jeugdspelers. 'Tijdens de doordeweekse trainingen werd van alle 750 jeugdleden een foto gemaakt. Op de foto staat de naam van de speler en in welk team hij/ zij speelt', vertelt Smit. Woensdag 25 oktober krijgen alle jeugdhocky'ers hun eigen boek uitgereikt. De actie duurt tot en met zaterdag 23 december.