Sinterklaasfeest Mens De Bilt

Algemeen Activiteiten

Sint en zijn Pieten brengen net als voorgaande jaren weer een bezoek aan Servicecentrum De Bilt/Bij de Tijd. Sint nodigt kinderen van 3 t/m 8 jaar uit om er samen een spetterend  feest van te maken.

De vrijwilligers willen kinderen die het goed kunnen gebruiken deze dag in het zonnetje zetten. Het thema is dit jaar: Pietensport. De kinderen kunnen een heus Pietensportdiploma verdienen. Aanmelden kan van maandag 30 oktober t/m vrijdag 17 november. Kinderen uit de hele gemeente De Bilt kunnen zich (laten) aanmelden: De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek.

Sint wil graag weten hoeveel cadeautjes hij moet meenemen. Op tijd aanmelden voor het feest is dus noodzakelijk. Het liefst per e-mail sinterklaasfeestmensdebilt@gmail.com. De bevestigingsmail is tegelijk het toegangsbewijs. Indien mailen niet mogelijk is, dan kunt u op werkdagen van 9.00/16.00 uur bellen naar- of langskomen bij de Bureaudienst van Servicecentrum De Bilt, 030 7440595.

Bij telefonische aanmelding dient u het toegangskaartje op werkdagen tussen 9.00/12.00 uur zelf op te halen bij de Bureaudienst van Mens De Bilt, Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, De Bilt. Kinderen mogen uitsluitend naar binnen onder begeleiding van maximaal één volwassene. De deur gaat om 10.00 uur open op zaterdag 25 november in restaurant Bij de Tijd, Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, De Bilt.