Alle 12 genomineerden in willekeurige volgorde.
Alle 12 genomineerden in willekeurige volgorde.

Wie wordt de Biltse ondernemer van het jaar

Algemeen Algemeen

Op 29 november 2017 vindt in de Mathildezaal van het gemeentehuis voor de 6de keer de uitreiking van de prijs De Biltse Ondernemer van het jaar plaats in vier categorieën. Dit tweejaarlijkse evenement is een initiatief van de Lions Club De Bilt-Bilthoven en wordt georganiseerd samen met de gemeente De Bilt en Business Contact de Bilt (BCB).

De afgelopen periode hebben inwoners van de gemeente De Bilt hun favoriete ondernemers opgegeven. Uit de meer dan 600 aanmeldingen heeft de jury een keuze gemaakt. De twaalf genomineerden zijn bekend. Tijdens de Award avond op 29 november aanstaande wordt uit hun midden de winnaar verkozen.

Na vele vergaderingen, research en bedrijfsbezoeken, selecteerde een deskundige jury uiteindelijk 12 genomineerden, verdeeld over de vier categorieën. 'De genomineerden zijn een voorbeeld voor anderen door hun klantgerichtheid, zakelijke succes en maatschappelijke betrokkenheid', aldus voorzitter van de jury wethouder Ebbe Rost van Tonningen. 'Nooit eerder werden zo veel bedrijven aangemeld' vertelt jurylid Lars Rikze, 'geweldig om te zien dat ondernemerschap in onze gemeente deze erkenning krijgt.'

De genomineerden

De Biltse Starter van het jaar: BienB Conceptstore, Jouw Werk Uitzendbureau, Zandbergen Shoes

De Biltse Middenstander van het jaar: Hoogenboom en Bogers Edelsmeden, Kooklust 121, Rijwielpaleis

De Duurzaamste Biltse Ondernemer van het jaar: Bijen en bedrijf, Het Recyclelab, Griftenstein & Zorg

De Biltse Ondernemer van het jaar: Berengroep, Joh. van Doorn, Plus Bilthoven

Uitnodiging
De uiteindelijke winnaars in elke categorie worden op woensdag 29 november tijdens de award uitreiking bekend gemaakt. Voor deze avond zijn alle ondernemers uit De Bilt uitgenodigd. Zij kunnen zich inschrijven via www.debiltseondernemer.nl.  'Met deze award avond willen we verrassende en waardevolle ontmoetingen tussen alle ondernemers uit onze gemeente stimuleren', aldus Reinoud van Dommelen van Lionsclub De Bilt/Bilthoven, 'de avond wordt een ode aan het ondernemerschap, die geen enkele ondernemer wil missen'.