Vanaf half december valt er weer een nieuw kortingsbonnenboekje te verwachten.
Vanaf half december valt er weer een nieuw kortingsbonnenboekje te verwachten.

Korting bij De Vierklank

Algemeen Algemeen

Vorig jaar heeft De Vierklank samen met een aantal ondernemers uit de gemeente aan het eind van het jaar een kortingsbonnenboekje verspreid onder de lezers. Ook dit jaar vallen er weer aantrekkelijke kortingen te verwachten.

Een van de deelnemers van het eerste uur is dorpsbistro Naast de Buren uit Groenekan die het hele jaar 2017 tegen inlevering van de bon het '4 halen = 3 betalen' concept hanteert voor het 'Wat schaft de pot menu'. Tot 31 december a.s. kan daar dus nog gebruik van gemaakt worden. Ook voor 2018 staat er weer een leuke actie op het menu van Naast de Buren. Ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan serveert Naast de Buren een jubileum Surf & Turf menu voor €15,00 per persoon in de eerste drie maanden van het jaar. Chefkok Ted van de Ham: 'Surf & Turf is een verzamelnaam voor gerechten waarin producten van land en zee samen op één bord geserveerd worden. Door producten, waarvan je nooit zou verwachten dat ze harmonieus samen zouden gaan, in één gerecht te combineren krijg je een extra smaakdimensie. Proef de combinatie van een botermalse biefstuk met de beste gamba's en je bent gegarandeerd verkocht.'

Met nog 10 weken te gaan komt het einde van het jaar al aardig in zicht. Het kortingsbonnenboekje wordt vanaf medio december verspreid door de bezorgers van De Vierklank in combinatie met de eindejaarswensen.

Naast de Buren serveert Surf & Turf tegen een speciale prijs.